Noua oferta SafeFleet Flavours: Silver, Gold, Platinum

SafeFleet a lansat optiunile Flavours! SafeFleet va avea o oferta pana in 31 iulie 2013 de pret fix la echipamentul imbarcat si la instalare, cu 3 optiuni pentru abonamentul lunar: Silver, Gold si Platinum.

SafeFleet Flavours

SafeFleet Silver este conceput pentru a satisface nevoile de baza de monitorizare a flotei: monitorizare in timp real, harti detaliate, rapoarte de calatorie, foaie de parcurs, stationare cu motor pornit sau traiectoria vehiculelor.

SafeFleet Gold este echilibrul perfect intre optiunile oferite si costurile monitorizarii prin GPS. Pachetul Gold se muleaza pe nevoile specifice de la un sistem de monitorizare prin GPS si doresc optiuni hardware suplimentare.

SafeFleet Platinum este optiunea full; acest pachet include accesul la toate functionalitatile aplicatiei si la un serviciu de suport premium. Acest pachet este potrivit pentru companii mari, cu operatiuni complexe, cu nevoi speciale si interes pentru interconectarea aplicatiei SafeFleet Portal cu alte sisteme (ERP, CRM). De-asemenea, aplicatia de monitorizare este disponibila sub brandul clientului si poate fi customizata pe nevoile acestuia.

Vezi oferta SafeFleet Flavours aici!

Advertisements

Introdu comentariul tau aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s