SafeFleet merge la Zagreb ca sponsor Telematics Conference!

SafeFleet, conform studiului Berg Insight, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata telematicii, este invitat ca sponsor si amfitrion la Telematics Conference SE Europe. Evenimentul are loc la Zagreb in data de 26 septembrie 2013 , fiind a 3-a editie si oferind statistici importante despre tendintele din domeniu.

Telematics Conference

Studiile de piata sunt prezentate in extenso la conferinta, impreuna cu alte detalii privind regiunea est-europeana a telematicii si managementul inteligent al costurilor privind consumul de combustibil.

sponsor-safefleet

Telematics Conference este sustinuta de SafeFleet, fiind sponsor de bronz al conferintei. Accentul pus pe oportunitatile pe care le au jucatorii din piata telematicii cat si networking-ul oferit de conferinta sunt cateva motive importante pentru care SafeFleet participa si chiar sponsorizeaza acest eveniment.

Telematics Conference

Implicarea SafeFleet in aceasta conferinta de telematica vine din dorinta continua de a fi o companie inovativa, care tine pasul cu trendurile si de a urmari cele mai bune practici din domeniu.

SafeFleet: You’re on the safe side with us!

Advertisements

Introdu comentariul tau aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s